Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Avondmaal uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch uit Hoe te eten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!: