Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Baconbeignets - frrittelle al bacon
- Ingrediënten:
- bacon, boter, dijonmosterd, frituurolie, peper, soezenbeslag en verse bladpeterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, dragon, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, runderbouillon, sjalot, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: