Hartmosselen (kokkels) met spek - cockls and bacon rashers kokkels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Iers
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Har van de grill - cuore alla griglia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebakken zeeduivel met coquilles in bacon en rode wijnjus

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Agar Carbonara

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Spruiten met bacon

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis