Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, rijst, rode paprika, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept van Food & Friends:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Trattoria:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto: