Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten: