Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker: