Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De banketbakker:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: