Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2: