Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, citroen, citroensap, courgette, gehakt, groente, knoflook, kruiden, munt, olie, oregano, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2: