Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gebakken limabonen met uien, tomaten & peterselie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, broodkruim, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: