Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gebakken limabonen met uien, tomaten & peterselie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, broodkruim, knoflook, laurierblad, limabonen, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: