Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: