Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Gevulde kalfsborst
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, ei, kalfsborst, knoflook, pancetta, peterselie, prei, rode wijnazijn, salie, tijmblaadjes, ui, vers broodkruim en winterwortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, groente, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: