Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gesmoorde prei met tomaat
- Ingrediënten:
- citroensap, olijfolie, peterselie, prei, tomaat, vinaigrette, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: