Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, courgette, fruit, gember, granen, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, specerijen, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Mixen mengen malen: