Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: