Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: