Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen: