Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: