Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: