Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dille, dragon, ei, flespompoen, groente, laurier, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, selderij, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Bijgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit De kunst van het koken: