Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rauw:
Recept van 88 Food: