Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: