Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avgolemono (kippensoep met ei & citroen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, kip, langkorrelige rijst, peterselie, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: