Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Prei gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, extra vierge olijfolie, groente, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, sjalot, tijm, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: