Recept uit De kunst van het koken:
Farce aux herbes - Vulling met knoflook en kruiden
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, knoflook, lente-ui, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Home made:
Picknick / lunch uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van 88 Food:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: