Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit de snelle keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Wat Aten Zij?: