Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomerslank met Sonja:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: