Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: