Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, bouillon, ei, fond, kalfsbotten, kip, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: