Recept uit Spis:
Gebakken kalfslever
- Ingrediënten:
- acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: