104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlauriernootmuskaatolieolijfoliepreisjalotspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
acaciahoning, belegen boerenkaas, bladpeterselie, ciderazijn, kalfslever, olijfolie, peper, rode ui, tarwebloem, venkelzaad en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Italiaanse kalfslever

Ingrediënten:
boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met paddenstoelen en kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge sherry, kalfslever, kippenbouillon, pastadeeg, peper, shiitake, sjalot, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita van kalfsvlees

Ingrediënten:
gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Haal meer recepten op...