Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, komijn, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: