Recept uit Koken voor elke dag:
Wijngaardslakken in witte wijn
- Ingrediënten:
- amandelpoeder, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, sjalotten, vetstof, wijngaardslakken, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: