Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, prei, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: