Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, biefstuk, bladpeterselie, boter, brood, eidooier, groente, kip, knoflook, kruiden, melk, mosterd, noten, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sjalot, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Solo Food: