Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept van Es' Factory:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: