Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Speisekammer:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: