Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, dragon, ei, kervel, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nooit meer diëten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Rijst & risotto:
Basisrecept uit Fresh en light: