Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, kaneel, knoflook, koriander, lamsgehakt, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: