Recept uit Simpel:
Gepofte aardappels met ei en tonnatosaus
- Ingrediënten:
- aardappels, ansjovisfilets, citroensap, eidooier, eieren, kappertjes, knoflook, peterselie, tonijn uit blik en zeezoutvlokken
- Soort:
- aardappelgerecht / Gegaarde groenten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Trattoria:
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: