Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, kruiden, olie, paprikapoeder, peper, rode ui, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia: