Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, gehakt, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: