552 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroencitroensapeigroene kruidenknoflookkruidenmelkolieolijfolieoreganosjalotspecerijentijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Warme kokkels met tomatencoulis

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge wijn, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, tomatensaus en visfond

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenboter

Ingrediënten:
citroensap, mosterd, mosterdpoeder, peper, roomboter, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie, verse tuinkruiden en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Bijgerecht uit Hapjes:

Tuinkruidensaus

Ingrediënten:
dijonmosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Bijgerecht uit Wild en gevogelte:

Gedroogde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, dragon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, salie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, quinoa, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas met noten

Ingrediënten:
amandel, basilicum, bieslook, dragon, geitenkaas, hazelnoot, kervel, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, dragon, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomatensaus met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, marjolein, munt, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kruidensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dijonmosterd, dille, dragon, extra vierge olijfolie, frisee, kervel, peper, bladpeterselie, walnotenolie, waterkers, witlof en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morieljes met boterbonen, tomaten en zoete kruiden

Ingrediënten:
boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...