Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, peper, prei, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: