Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: