Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, groente, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: