Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflookmayonaise, kruiden, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, ui, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Speisekammer:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken: