Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gehakt, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Indorock:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: