Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, boekweitmeel, ei, eidooier, gedroogde gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, meel, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Noma:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Zuur:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Zalig zoet:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Bij de koffie uit Minimania:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De banketbakker: