Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit De banketbakker:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Fast food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Keet Smakelijk:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De herenkookclub:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen: